четвер, 24 грудня 2015 р.

Районні змагання з волейболу

    24 грудня відбулись районні змагання з волейболу серед школярів. Серед дівчат першість виборювали 4 команди: Стецівського НВК, Трушівського НВК, Медведівської ЗОШ та  збірна команда Чигиринського НВК №2, в складі якої грали 5 учениць нашого класу: Захарченко Віка, Наконечна Яна, Романенко Лєра, Діденко Настя і Гринжола Аня. Змагання проходили за коловою системою і після цікавої, важкої, емоційної боротьби НАШІ ДІВЧАТА СТАЛИ ЧЕМПІОНАМИ РАЙОНУ З ВОЛЕЙБОЛУ, здолавши усіх трьох суперників!!! Бронзу виборола команда Трушівського НВК, срібло- дівчата Стецівського НВК, а наші чемпіони отримали Кубок, золоті медалі, грамоти, а також неперевершені відчуття радості і гордості за своє досягнення. Щиро вітаємо наших юних спортсменок з перемогою!



 

Змагання серед хлопців проходили у 2 тури. Збірна команда нашої школи, за яку змагались троє учнів нашого класу: Смагленко Андрій,Крайовий Артур та Касапенко Максим, потрапила у четвірку фіналістів, але не змогла стати призером змагань, та все ще попереду, бажаємо майбутніх перемог!


 


вівторок, 8 грудня 2015 р.

Найрозумніший

В конкурсі "Найрозумніший" серед учнів 9-11 класів перемогу знову здобув наш Весельський Олексій!!! Він вже вчетверте підтверджує це звання, а ми щиро вітаємо його і бажаємо майбутніх перемог!