пʼятниця, 12 грудня 2014 р.

Пам`ятаємо героїв...

12 грудня ми провели відкриту виховну годину "Пам`ятаємо героїв-визволителів рідної землі!". Учні підготували повідомлення про своїх рідних, які захищали нашу землю  в роки другої світової війни та про тих, які захищають її зараз. Ми згадали земляків і випускників нашої школи, які зараз перебувають в зоні АТО, вшанували загиблих. Вражаючі і сторії, цікаві фотографії, вірші, пісні- все це не залишило байдужими усіх,  хто був присутній на заході.



понеділок, 8 грудня 2014 р.

Благодійний ярмарок

    Учні нашого класу продовжили шкільну естафету і провели черговий благодійний ярмарок на великій перерві. Піца, торти, кекси, горішки, печиво, марципани, еклери, маффіни, желе, кульки, напої - все продалося дуже швидко!

        Дякуємо за підтримку учням і батькам, які готували смаколики на ярмарок!

    Виручені кошти- це 960грн., які ми направимо на допомогу землякам, які воюють в зоні АТО.





четвер, 13 листопада 2014 р.

Королева осені

У конкурсі "Королева золотої осені" від нашого класу взяла участь Горна Ілона.

Представлення- пісня у виконанні однокласників. Ілона натхненно виконала вірш про осінь, створила оригінальну зачіску і ніжно, красиво, неперевершено затанцювала осінній вальс.  А показ моделей одягу "Осіння Україна" був здійсненний на "відмінно". Результат- перемога і корона королеви!

четвер, 16 жовтня 2014 р.

Суперкозак

    У конкурсі "Суперкозак" серед учнів 7-8 класів від нашого класу виступив Касапенко Максим. Представлення- пісня про нашого козака у виконанні однокласників. Максим був найшвидшим у стрибках в мішку, розказав напам`ять гумореску про вареники, гарно затанцював "Гопак" і здобув перемогу!

середа, 1 жовтня 2014 р.

До Дня ветерана

   1 жовтня наші учні відвідали Будинок ветеранів і привітали його мешканців зі святом. Діти майстерно співали пісні, читали вірші.


пʼятниця, 26 вересня 2014 р.

" Як на ті чорнобривці погляну..."

  Так називалась виставка композицій з квітів, до якої ми приготували свою роботу: картину, букети та вірш, над складанням якого працювали усі учні класу.
 

пʼятниця, 12 вересня 2014 р.

День фізкультури і спорту

   До Дня фізкультури і спорту учні класу взяли участь у різних заходах. 
   Редколегія класу виготовила плакат "Спорт-це мир!"
  9 вересня учні класу змагались у шаховому турнірі школи, що проходив у трьох вікових групах: 1-4 класи, 5-8 класи і 9-11 класи. 
 
 
  Переможці ( учні, що зайняли 1 місце у своїй групі) взяли участь у міському турнірі, що проходив 11 вересня в РБК. Команда НВК № 2 здобула абсолютну перемогу над школами міста, посівши 1 місця в усіх вікових групах. Чемпіонами міста стали: Захарченко Владислав (3-А клас), Харченко Максим (7-Б клас), Баханович Олег (9-Бклас).
 12 вересня команда класу взяла участь у спортивному параді і змаганнях, що проходили на шкільному спортивному майданчику. Ми зайняли перші місця у естафетах 4×50 м серед хлопців і дівчат.
  7 учнів класу стали учасниками міського велопробігу " За єдину Україну" довжиною 12 км.
 
        Окрема подяка батькам і рідним, які також підтримали захід і разом з нами подолали дистанцію: Буханець Юлії Вікторівні, Весельському Сергію Вікторовичу, Смагленко Валентині Олексіївні, Бойку Олексію Івановичу, Бойко Інні Яківні.

понеділок, 1 вересня 2014 р.

2014-2015 навчальний рік- 8-А клас- 1 Вересня

     Так як і вминулому році, у 8-А класі розпочали навчання 20 учнів: 8 хлопчиків і 12 дівчаток. На святковій лінійці похвальні листи за 7 клас отримали четверо відмінників: Весельський Олексій, Діденко Анастасія, Романенко Валерія, Смагленко Андрій.
      Перший урок на тему "Україна- єдина країна!", що зібрав учнів, їх батьків і рідних, розпочався з хвилини мовчання в пам`ять про бійців національної гвардії, добровольців і мирних громадян, що загинули на сході України. Під час уроку звучали вірші і пісні у виконанні учнів,  всі разом склали пазли-карту України. Ми намагались відшукати відповіді на запитання: "Як досягти миру? Що потрібно для того, щоб Україна була єдиною, квітучою, сильною? Що кожен з нас може зробити для цього?". В окремі моменти уроку на очах учнів з'являлись сльози, тремтіли голоси... Вони все розуміють, вони ще не дорослі, але вже не маленькі діти, вони люблять свою родину, свою школу, своє місто, свою країну і готові зробити все для її процвітання. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

     

      За власною ініціативою учні класу зібрали 400 грн. замість букетів до свята. Кошти передали матері випускника нашої школи Жураківського Михайла, який відправляється в зону АТО, для закупівлі необхідного спорядження. 

субота, 24 травня 2014 р.

Обласні змагання "Старти надій"

Збірна команда 7-А і 7-Б класів 24 травня взяла участь у обласному етапі змагань для семикласників "Старти надій". 

 

Учні змагались в 6 видах: біг 100 м, метання м`яча, біг 800 м (дівчата) і 1000 м (хлопці), підіймання тулуба з положення лежачи за 30 секунд, стрибок в довжину з розбігу і  естафета 8×50 м. Командну перемогу ми не здобули, але боролись до кінця і показали добрий результат, а окремі учні виступили на рівних з кращими легкоатлетами області.

четвер, 8 травня 2014 р.

Урок миру до Дня Перемоги

На уроці ми вшановували дітей- Героїв Радянського Союзу. Працівник районної бібліотеки Тетяна Дивнич розповіла про життя і подвиги юних патріотів.

 
 Після уроку учні поклали квіти до пам`ятника- прикордонного стовпа Радянського Союзу, що знаходиться на території школи.

середа, 7 травня 2014 р.

День Матері

З нагоди свята ввечері 7 травня ми запросили мам наших учнів до школи. Учні приготували святкову програму: звучали вірші, пісні, теплі слова для найдорожчих людей. Міркування, спогади, спілкування і чаювання- все відбувалось в затишній сімейній атмосфері.


Районні змагання "Старти надій"

7 травня збірна команда 7-х класів взяла участь в районному етапі змагань "Старти надій". Боротьба відбувалась в 5 видах: біг 100 м, метання м`яча, біг 800 м (дівчата) і 1000 м (хлопці), підіймання тулуба з положення лежачи за 30 секунд і естафета 8×50 м.

 
В напруженій боротьбі наша команда "НВК № 2" стала переможцем, залишивши позаду 1-шу і 3-тю школи.Тепер готуємось до обласного етапу!

неділя, 30 березня 2014 р.

Чемпіонат області з шахів-2014

Команда гуртка "Юні спортсмени" взяла участь у першості області з шахів серед юнаків і дівчат, який проходив 25-30 березня в м. Черкаси у шаховому клубі "Етюд". 






Ми не потрапили в ряди переможців, але виступили достойно:
      Захарченко Владислав- 4-й результат (6 очок з 9) у віковій категорії до 8 років (14 учасників);
      Захарченко Вікторія- 5-й результат (4 очки з 8) у віковій категорії до 14 рокіів (9 учасників);
      Коркоць Олександр- 6-й результат (3 очки з 8) у віковій категорії до 16 років (9 учасників);
      Крайовий Артур- 8-й результат (4 очки з 9) у віковій категорії до 14 років (14 учасників);
      Смагленко Андрій- 9-й результат (3,5 очки з 9) у віковій категорії до 14 років (14 учасників).
Ми змагались з кращими дітьми-шахістами області , вихованцями шахових шкіл і гуртків, кожен учасник записував всі свої партії за допомогою шахової нотації. Будемо підвищувати свою майстерність і перемагати!

пʼятниця, 21 березня 2014 р.

День самоврядування

В останній день третьої чверті окремі учні самостійно проводили уроки і спробували себе в ролі вчителів.

Учитель математики Андрій Юрійович навчає Веровенка Назара розв`язувати задачі.

середа, 19 березня 2014 р.

До 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка

В актовому залі школи відбувся конкурс читців поезії і виконавців пісень на слова Кобзаря. Ансамбль дівчаток нашого класу майстерно виконав пісню "Зоре моя вечірняя".

 

пʼятниця, 7 березня 2014 р.

Свято 8 березня

Хлопчики класу привітали дівчаток з святом і пригостили їх фруктами, солодощами і власноруч приготованими бутербродами.

понеділок, 24 лютого 2014 р.

Фестиваль патріотичної пісні

На фестивалі патріотичної пісні, присвяченому 25-й річниці виведення радянських військ з Афганістану, наші учні виконали під гітару пісню "Афганский ветер".