понеділок, 1 вересня 2014 р.

2014-2015 навчальний рік- 8-А клас- 1 Вересня

     Так як і вминулому році, у 8-А класі розпочали навчання 20 учнів: 8 хлопчиків і 12 дівчаток. На святковій лінійці похвальні листи за 7 клас отримали четверо відмінників: Весельський Олексій, Діденко Анастасія, Романенко Валерія, Смагленко Андрій.
      Перший урок на тему "Україна- єдина країна!", що зібрав учнів, їх батьків і рідних, розпочався з хвилини мовчання в пам`ять про бійців національної гвардії, добровольців і мирних громадян, що загинули на сході України. Під час уроку звучали вірші і пісні у виконанні учнів,  всі разом склали пазли-карту України. Ми намагались відшукати відповіді на запитання: "Як досягти миру? Що потрібно для того, щоб Україна була єдиною, квітучою, сильною? Що кожен з нас може зробити для цього?". В окремі моменти уроку на очах учнів з'являлись сльози, тремтіли голоси... Вони все розуміють, вони ще не дорослі, але вже не маленькі діти, вони люблять свою родину, свою школу, своє місто, свою країну і готові зробити все для її процвітання. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

     

      За власною ініціативою учні класу зібрали 400 грн. замість букетів до свята. Кошти передали матері випускника нашої школи Жураківського Михайла, який відправляється в зону АТО, для закупівлі необхідного спорядження. 

Немає коментарів:

Дописати коментар